Jdi na obsah Jdi na menu
 


Saman

3. 9. 2008

                                                      Šaman v PVP

ObrazekObrazek                       

 

 

 

 

 

 

 

                                               

Autor: Xyz
Název: PvP shaman
pokracovani clanku shaman by Naz
PvP se shamanem

zaklad sou opet totemy, tentokrat uz trochu jine. Pochopitelne serang, z earth se viplati tremor(vs fear totem) nebo streng of earth(vetsi dmg), z air grance of air(doge a crit sance) nebo grouding(absorbuje kouzla na vas kouzelna), z woter asi zadnej. Dorbrej "tech" je si uvedomit ze ttoemy dou vetsinou polozit do textury takze pak sou bud nenakliknutelny nebo aspon veeelice tezko nakliknutelny.. samozdrejmost je mit na sobe furt ligting shild-buf, kterej da kdyz do vas nekdo bouchne docela dost dmg, vydrzi an 3 rany a stoji docel malo many-opruz na nej furt cumnet, ale viplati se. Dale pouzivate mass shoku, predevsim flame na dmg, a proti invis u rouga, earth na dmg nebo proti casterum, frost na zpomlanei kdyz zdrha. Nezapominejte pouzivat aspion lvl 1 shoky pro jejich efekty, kdyz nemate manu abyste s nima davali i DMG. Pote musite furt mlatit, kdyz hrajte proti povolani na blizko a napadnete ho muzete mu uvarit nakej ligting bolt na zacatek. Pote je samozdrejmosti leceni, v restoration bildu ten vetsi, v tom druhym spise ten co ma ze zakladu 1,5sec cast time. VS paladin je zaklad jen ho mlatit a lecit, nic jynyho nedelat mate vic DMG jak on, many +/- stejne a oba mate heal, pokud budete plejtvat manu tak to nedate, pokud nebudete plejtvat na nic nez ty 3 totemy a heal tak ho asi date, prist NP s tremor, sering, grouding totem a mass earth shokama, mage to samy, warlock taky(jen pozor an sucubu, ale stejne neam moc narok jen mass focus warlocka neda to, fear negujete tremorem), hunter docela hard, dobry je frost na peta, zapnout stopky a mass focus na huntera, warior docela np, nema jakz rusit heal, ale pozor na tu svinarnu ze kdyz do nej date ranu on vam 1 vrati, dokud to ma na sobe NEUTOCIT!!!! date windfury a on vam za to da 3 ran y svoji obouruckou, fakt se neviplati. Instacast si setrete na heal az bude nejhur(plati proti vsem). Na rouga spam shoku, stridave frost/flame, furt mlatit a mit polozeny 3 totemy, pokud pude do totemu spande z vas all combo pointy takzese mu to moc neviplati. Heal nemate moc narok zakouzlit, leda pres stomp nebo ten insta, ale muzete ho owerdamignout shokama. Druid je asi nejvetsi prasarna, dokud je v feral forme tak mass focus, a kdyz se prestransformuje tak ho nesmite nechat zakouzit heal. Pokud oponenti nekouzlej pokladejte sering+streng+agi totem. POkud oponent zacne zdrhat tak vlk(0,5sec cast time) a kdyz ste u nej tak normal forma frost shok, zpomalovaci/tremor totem dle jeho clasy, popr grouding vs ovce atp.

Talenty bildy
1) zakldni restoration z insta castem
Elemental
Concussion Rank 5
Call of Flame Rank 1
Convection Rank 5
Elemental Focus Rank 1
Reverberation Rank 5
Elemental Total: 17
Enhancement
Ancestral Knowledge Rank 5
Thundering Strikes Rank 5
Improved Ghost Wolf Rank 2
Two-Handed Axes and Maces Rank 1
Enhancement Total: 13
Restoration
Improved Healing Wave Rank 5
Ancestral Healing Rank 5
Improved Lesser Healing Wave Rank 5
Tidal Mastery Rank 5
Nature's Swiftness Rank 1
Restoration Total: 21

Cster+fighter bild, ale obcas opravdu chibi ten istacast
Elemental
Concussion Rank 5
Convection Rank 5
Elemental Focus Rank 1
Call of Thunder Rank 5
Reverberation Rank 5
Elemental Fury Rank 1
Elemental Total: 22
Enhancement
Ancestral Knowledge Rank 5
Thundering Strikes Rank 5
Improved Ghost Wolf Rank 2
Improved Lightning Shield Rank 3
Two-Handed Axes and Maces Rank 1
Flurry Rank 5
Parry Rank 1
Improved Windfury Weapon Rank 2
Enhancement Total: 24
Restoration
Improved Healing Wave Rank 5
Restoration Total:


A spelcaster bild

na tento bild musite mit opravdu GOOD equip, chcte to nakej elemtal equip, nebo dokonce ten storm, k tomu do ruky krajec na sejra s +22 intelect, a pak fungujete jako caster, kouzlite ligting bolty, shokujete a mlatite jen pokud musite, samo sou totemy a leceni.
Elemental
Improved Lightning Bolt Rank 3
Concussion Rank 5
Convection Rank 5
Elemental Focus Rank 1
Call of Thunder Rank 5
Reverberation Rank 5
Elemental Fury Rank 1
Lightning Mastery Rank 5
Elemental Total: 30
Enhancement
Ancestral Knowledge Rank 5
Improved Ghost Wolf Rank 2
Improved Lightning Shield Rank 3
Two-Handed Axes and Maces Rank 1
Enhancement Total: 11
Restoration
Improved Healing Wave Rank 5
Totemic Focus Rank 5
Improved Lesser Healing Wave Rank 5
Restoration Total: 15

             

                                                       Šaman v pvp

PvE shaman

nebudu popisovat prvnich 10-15lvl ale pote vetsina PvE probiha zhruba takto

Samy, vs 1 Creepa: Mlatite ji macem, hodite si searing totem, streng of earth, pokud mate tak i grance of air. Mlatite macem, pokud to nezvladate/cchete zrychlit tak muzete davat flame shocky(nejlepvnejsi, zbytek je na PvE silene drahej), po skonceni sice muzete mit treba 20 procent HP ale vylecite se takze np. Nezapomente si vytahnout do baru lvl 1 ligting na agrovani, protoze nemate strelnou zbran, a lvl 1 shoky, frost na PvP zpomaleni kdyz nemate manu, Flame na DoT PvP kdyz nemate manu, a erth proti casterum PvP, opet kdyz neamte manu, nebo i PvE vs casteri protoze lvl max je na PvE plejtvani manou.

Vs 2+creep: Polozte si magma totem, strend of earth(pokud je jich moc tak stoneskin), grance of air, do kazdeho dejte jeden fire shock, aby nestahoval magam totem agro, a mlatne jednoho +max focus na nej shokama, stridejte flame-earth/frost-flame-earth/frost.... earth/frost podle toho kterej ma zrovna v tu chvili vetsi dmg, pokud mate takovejch 30 procent a min HP tak dejte ten heal, pokud ste tauren tak muzete i pers stomp.... takle furt dokola, dokud neumrete vy nebo oni. Ursite neplejtvejte manu pod 20 procdent, ten si enchte na leceni.

Vs elita:Totemy (pro zmnenu) searing, streng of earth, grance of air, stale shokovat, opet strida flame+frost/earth, trochu usupvat at do vas tolik nemlati, a kdykoliv klesnete pod 50 procent tak lecit... pokud mate aspon trochu pouzitelnej equip tak ste schopny dat stejnej lvl elitu, s trocou snazeni i +1lvl. Pokud je oponent castici creepa tak si setre CD shoku, hlavne ho NENECHTE SE VILECIT.

Totemy
zakald shaman sou totemy, zde popisu pouziti aspon tech zakladnich
Searing-strili, sice docela za malo, ale stoji nula nula nic many, a rusi casteni, takze asi nejlepsi fier totem
Magma-sering s mensim dostrelem, ale strili do vseh okolo
Lava nova: polozite za 5sec bouchne a da moooc dmg, PvP totem do velkejch mel, PvE nepouzitelnej automaticky stahuje agro.
Stoneskin:zmensuje mele dmg, hlavne proi velkej skupinam
Erthbind:zpomaluje movment speed, PvP totem na zpomaleni oponenta, popr do instnce s humanoidama aby neuteklia nepritahly dalsi moby
Streg of earth-Pridava silu, zakladni totem pro vetsinu situaci
Grance of air:to same pro agilitu
Windfury:Dava windufry vasi parte, ale jen s +1atack, istance totem a party totem
Windwal-stoneskin, ale vs strelba
Healing/mana spring totem-leci manu/HP v okoli, ale docela za malo, do grupy pouzitelne.

Zbytek totemu je v podstate nepouztelnej

Enachatny na zbrane
je jeden za kazdej element, muzete mit jen 1 naraz
WIndfury(wind)-od lvl 30 jine nepouzijete, dava 20 procent sanci na 3 utoky misto 1, ty 2 s extra atack power
Rockbiter(earth) pouzitelnej od zacatku do 30 lvl, dava +atack power
zbyly 2 sou nepouztelny, ztrata goldu.

Shaman Qeasty
Call of Earth-musite najit takovej sutr(u taurenu nekde v planich, orci/trolove musite takovou stezkou na severu newbie zonu za stromem a nahoru), u nej vychlastate ty vodu co vam dali, objevi se obrovkskej elemental, pokecate s nim a dete zpatky, a mate earth totemy.

Call of Fire-kazda rasa ma zacatek jinde, ale zavede vas to vzdycky za troll shamanem, kterej stoji v horach mezi orci newbie zonou a durotarem, hodne blizko ty reky, vede tam skoro neviditelna cesta horama ze strany z durotaru, ten vas posle vigrindit 2 itemy, jeden pada z burning blade cultistu, ten je v poho ma >10 procent drop rate, druhej pada z teh prasolidi u xR, ten je problematickej ma u geomanceru 2,3 drop rate a u ostatnich pod 1 procento... az to dostanese tak se zase vratet k trolovi, dete a vyhlastejne zase lahvicku u monolitu, vylezte nahoru, pokecejte s leser manifestation of flame, zate ji, vrate se k shamanovi a mate fire totemy.

Call of Water: zacina u shaman trainera v ogriamru(mozna i jinde nevim), posila vas za jedim tyoem co sedi vedle rathetu na vybezku uplne u more, u tech piratu lvl 12-14, kousek od ty lodi, ten vas posle za taurenkou ktera sedi v barenceh, kousek od campu taurajo, v horach smerem k mulgore. Ta po vas bude chtit nabrat vodu z 3 veci-nejdriv z louze co je pod tim kopcem, pak ze studny v taren miluu(druhej kontitent, de se tam pres sepulcher), a z jednoho templu na jihu ashenvalu, ale bacha kolem toho sou 24lvl elementalove. Kdyz ji to donesete, posle vas zase za tim typem u rathetu a ten vam da water totemy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář